۰۲۱ ۶۶ ۵۸ ۲۷ ۱۶

سئو کلاه سیاه چیست ؟
۱۴۰۰/۱۰/۲۹

سئو بلک هت Black Hat Seo عملی است که با آن رتبه وب سایت را در موتورهای جستجو از طریق نقض کردن قوانین بالا می برند.از اصطلاح Black Hat برای هکرها، تولیدکنندگان ویروس و افرادی که کارهای غیراخلاقی با کامپیوتر انجام می دهند، استفاده می شود.

 

اجرای تاکتیکها و استراتژیهای بلک هت ممکن است در کوتاه مدت رتبه شما را افزایش دهد ولی در آینده می تواند برای وب سایت شما عواقب جبران ناپذیری داشته باشد یا بهتر است بگوئیم جبران آن زمان و تلاش بسیار زیادی نیاز دارد، در صورتی که موتور های جستجوگر به عنوان مثال گوگل فعالیت سئو بلک هت شما را تشخیص دهند ممکن است وب سایت شما را در سند باکس قرار دهد یا حتی سایت Deindexed شود و شما از منبع شماره یک ترافیک محروم می شوید. از طرفی دیگر برخی از تاکتیکهای بلک هت می تواند به طور قابل ملاحظه ای مفید باشد. داشتن درک درستی از سئوی بلک هت و عواقب آن بسیار ضروری است.

سئو بلک هت

سئوی بلک هت معمولا به عنوان یک امر ناپسند تعریف شده است که باعث بهبود رنک و رتبه سایت ( موقتی ) در نتایج موتور جستجوی گوگل می شود. این روشها برخلاف قوانین موتور جستجو هستند و ممکن است سایت شما را از موتور جستجو و سایتهای وابسته به آن محروم سازد. افرادی که در سئوی بلک هت تخصص دارند.

برخی تاکتیکهای سئو بلک هت

• کنترل خودکار محتوا
• مخفی سازی لینکها و متن
• کارهای مرتبط با کلمات کلیدی
• گزارش دادن تخلف یک رقیب
• صفحات Doorway
• پنهان سازی محتوا یا URL
• دایرکت مجدد بازدیدکننده به Url کاملا متفاوت با موضوع
• دستکاری لینک ،خرید لینک، مجلات تبلیغاتی، و لینکهای افزایش دهنده رنک سایت
• اسپینینگ مقالات
• لینک فارم ،( مجموعه ای از وب سایتها که هر سایتی را در پیوندهای خود لینک می کنند)
• چرخه لینکها یا لینک ویل ( استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی و لینک کردن در چندین شبکه اجتماعی)
• شبکه های لینک
• اسپم ریچ اسنیپت
• پرسشنامه های خودکار
• ساختن صفحات یا دامینهایی با استفاده از مطالب در چندین وبلاگ
• صفحاتی با رفتارهای مشکوک مانند ویروسها و تروجانها

چگونه سئو کلاه سیاه را گزارش کنیم ؟

به دو دلیل ممکن است شما بخواهید سئو کلاه سیاه را گزارش کنید. یا اینکه سایت شما از طریق یک هک بدخواهانه، ویروس، کمپین سئو منفی با لینک های اسپم گونه و یا اینکه شما با جستجو روی کلمه کلیدی رقابتی که در وبسایت خود دارید به نتایج اسپم گونه می‌رسید. در مورد دوم شما میتوانید از طریق Google webmaster tools اقدام به ارسال گزارش کنید. البته سعی کنید این ابزار را با احتیاط و رعایت همه جوانب استفاده کنید. ارایه گزارش های غیر واقعی از اسپم می‌تواند خود سئو کلاه سیاه محسوب شود.

سئو کلاه سیاه به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای بالا بردن رتبه یک صفحه یا سایت در موتورهای جستجو و با نقض کردن شرایط ارائه سرویس (terms of services) آنها انجام می‌شود.

در صورتی که سایت شما مورد حمله بدخواهانه ، ویروس یا بدافزار قرار گرفته است بعد از پاکسازی کدهای مخرب از سایت خود ، تقاضای بررسی بدافزار ارسال نمایید. در صورت اینکه سایت شما هدف کمپین سئو منفی لینک های اسپم گونه قرار گرفت، بعد از اینکه سعی کردید با صاحبان سایت هایی که این لینک ها برای شما را ایجاد کرده اند تماس گرفته و درخواست پاکسازی آنها را کردید ، از Disavow Link Tools در قسمت Google’s webmaster tools استفاده نمایید.

چرا باید از سئو کلاه سیاه پرهیز کنید ؟

انجام اقدامات سئو کلاه سیاه می‌تواند باعث تحریم شدن سایت شما از طرف گوگل و بقیه موتور های جستجو شود. اگر چه شما ممکن است با افزایش ترافیک هدایت شده به سمت سایت خود ، در کوتاه مدت موفقیت های کسب کنید و به سرعت به صفحه یک موتورهای جستجو برسید ، اما جریمه های گوگل برای این اقدام هر روزه بیشتر و بیشتر میشود و به محض شناسایی تقلب صورت گرفته جریمه سنگینی در نظر میگیرد و می‌تواند تاثیرات به شدت مخربی روی رتبه و ترافیک شما بگذارد. با وجود صدها میلیون کاربری که هر روزه روی گوگل به جستجو می‌پردازند ، آیا خارج شدن از ایندکس های گوگل به صلاح شماست ؟ آیا ارزش آن را دارد با زمان کمتر و پول کمتری که میپردازید تقلب کنید و متحمل جریمه های سنگی گوگل برای سایت و کسب و کارتان شوید؟ مسلما گوگل و موتورهای جستجو به متقلبان سئو کلاه سیاه رحم نمیکنند.

آیا تکنیک های سئو کلاه سیاه برای استفاده شماست ؟

بستگی دارد. آیا قدر راه انداختن فعالیت تجاری در درازمدت دارید ؟ اگر پاسخ شما مثبت است باید تحت هر شرایطی از انجام سئو کلاه سیاه پرهیز نمایید. به جای آن باید به فکر روشهای جایگزین دیگری برای ارتقاء رتبه خود در موتورهای جستجو باشید و به دنبال سئو سفید و اصولی باشید تا هم بتوانید رضایت گوگل بزرگ را جلب کنید هم برای همیشه در صفحه یک نتایج جستجو بمانید.

در سئوی کلاه خاکستری نیز کاربر تلفیقی از سئوی سفید و سیاه را استفاده می کند که در این روش نیز می توان نتایج خوبی بدست آورد اما تضمینی برای اخطار نگرفتن وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید.

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شده قسمت های ضروری با * مشخص شده اند.

ارسال نظر

آدرس الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود *

  1. امیر محمود موسوی
    ۱۴:۵۶ مورخ ۰۴ آذر ۹۶

    متشکر از مطالب خوبتون