۰۲۱ ۶۶ ۵۸ ۲۷ ۱۶

راه کار افزایش سرعت سایت
۱۴۰۱/۰۳/۳۱

از ابتدا باید بگوییم که سرعت وبسایت می تواند شما را به موفقیتی برساند که محتوای سایت را هم تحت سیطره خود بگیرد. این به معنای اینست که سرعت وبسایت می تواند تاثیر بسیار خوبی برای جذب مخاطب شما باشد.

 

 

راه کار های افزایش سرعت سایت

 

همه ی ما به دنبال سرعت در دنیای واقعی و مجازی هستیم. نمونه ای از این سرعت در دنیای مجازی سرعت اینترنت هست که مخصوصا در ایران هم همیشه سر آن بحث بوده. ولی اینبار صحبت از سرعت سایت است که همیشه بخش های آن در دست خودمان است.

برای اینکه سرعت لود صفحه افزایش داشته باشد،راهکارهای زیاد ارائه شده،که چند نمونه را با هم بررسی می کنیم.

 

روش اول : فشرده سازی Gzip

Gzip بهترین شیوه فشرده سازی درحال حاضر است و به کاهش تقریبا ۷۰ درصدی سایز پاسخ به درخواست کمک می‌کند.

 

 

روش دوم : ریدایرکت‌ ها را کاهش دهید

گاهی مواقع برای بیان کردن موقعیت جدید یک لینک، دنبال کردن کلیک‌ ها، متصل کردن بخش‌ های یک سایت به یکدیگر و یا رزرو کردن چندین دامنه با هم، نیاز به ریدایرکت و هدایت دوباره مرورگر از آدرسی به آدرس دیگر خواهید داشت.

3 روش معتبر برای افزایش سرعت وبسایت

ریدایرکت‌ها درخواست‌ های HTTP را افزایش و در نتیجه مدت عکس العمل و لود سایت را کم می کنند. تنها در صورتی از ریدایرکت‌ ها استفاده کنید که واقعا به آن‌ ها نیاز دارید و تنها راه ممکن برای شماست.

 

یکی دیگر از عوامل کاهش سرعت سایت تبلیغات هست ، اگر از تبلیغات در وب سایت خود استفاده می کنید.

3 روش معتبر برای افزایش وبسرعت سایت

 

نکات زیر را مد نظر داشته باشید :

  • از تعدادی مشخص از تبلیغات در صفحه خود استفاده کنید.
  • از تبلیغ های متنی یا تصاویری که به صورت چشمک زن هستند استفاده نکنید.که هم بارگذاری سایت سریعتر شود و هم نمای ظاهری سایت برای کاربران جذابتر باشد.
  • پرهیز از استفاده از ابزار های غیر ضروری

استفاده از این ابزارهای جالب مثل تاریخ ، ساعت ، فرم نظرسنجی و …خوب و سرگرم کننده به نظر می رسند ، اما همین ابزار ها می تواند  سرعت بارگذاری صفحات وب شما را به میزان زیادی کاهش دهند.

 

اسلش گذاری

اگر در انتهای لینک مطالب یک اسلش (/) قرار دهید باعث می شود سرور با آن به عنوان یک PAGE برخورد کند وتایم لود و زمان پاسخگویی از سمت سرور را کمتر  کند.

بطور مثال لینکی که اسلش در انتهای آن وجود ندارد باعث می شود سرور بررسی کند که پسوند این صفحه چه چیزی است، اما اگر شما تنها یک اسلش بذارید این مرحله چک کردن پسوند صفحه دیگر نیازی نیست و سرور مستقیما صفحه را لود می کند.

بهینه سازی دیتابیس

برای بهینه سازی پایگاه داده خود و برای افزایش سرعت لود صفحات وب خود باید به دو صورت دستی یا با استفاده از برنامه های که دیتابیس را Optimized می کنند استفاده کنید.

کد‌هایتان را کاهش دهید

حذف کامنتهای HTML، بخش‌های CDATA، فضا های خالی و المنتهای خالی حجم صفحه شما و زمان عکس العمل شبکه را کاهش و سرعت بارگذاری سایت را افزایش خواهد داد.

 

مراجعه به DNS را بحداقل  برسانید

مراجعه به DNS مدت زمان زیادی را برای پیدا کردن آدرس IP مناسب برای hostname  به خودش اختصاص می‌دهد. مرورگر پیش از مراجعه به  DNS، توان انجام هیچ کاری را ندارد.

 

روش سوم : استفاده از CDN

یا Content Delivery Network همانطور که از اسم آن مشخص است CDN وظیفه رساندن و توزیع محتوا و اطلاعات شما به سرور بازدید کننده سایت را بر عهده دارد.

 

 

ولی در عمل وظیفه CDN این است که با استفاده از این سیستم سرعت ارسال اطلاعات به بازدیدکنندگان سایت افزایش پیدا کند و زمان بارگذاری صفحات را تا حد زیادی کاهش دهد.

تنها مشکل CDN آن است که معمولا رایگان نبوده و برای استفاده از آن باید هزینه پرداخت کنید. در حال حاضر هیچ شرکتی در ایران سرویس CDN را ارائه نمیدهد.

در این مطلب با راهکارهای مهم برای افزایش سرعت وبسایت خود آشنا شدید. در آموزش های بعدی کدهای کاربردی و مورد نیاز برای بهینه سازی سایت را آموزش خواهیم داد.

دیدگاهتان را بنویسید.

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شده قسمت های ضروری با * مشخص شده اند.

ارسال نظر

آدرس الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود *