پنل مدیریت فروشگاه اینترنتی باید به گونه ای تنظیم شود که فرد یا افرادی که فروشگاه را مدیریت می نمایند به راحتی تنظیمات بصری و فنی مناسبی را بر روی آن …
پنل مدیریت فروشگاه اینترنتی باید به گونه ای تنظیم شود که فرد یا افرادی که فروشگاه را مدیریت می نمایند به راحتی تنظیمات بصری و فنی مناسبی را بر روی آن اعمال کنند. در فروشگاه اینترنتی یک یا چند محصول به صورت آنلاین به فروش می رسد، پنل های مدیریت فروشگاه اینترنتی براساس نوع محصول و نیاز سایت؛ مختلف است اما در بعضی موارد؛ آپشن های مشترکی دارد که به تعریف گوشه ای از آن می پردازیم. پنلهای مدیریت فروشگاه اگر استاندارد و مطابق با فاکتور های بین المللی باشد به افراد اجازه می دهد به راحتی اقدام به تغییر آپشن های مختلف فروشگاه توسعه و تنظیم آن به صورت حرفه ای نماید. تیم اینتن متخصص در طراحی انواع سایت های فروشگاهی با آدرس اینترنتی اینتن قوی ترین پنل مدیریت فروشگاه اینترنتی را برای سایت ها طراحی می کند و در اختیار خریداران قرار می دهد.
فروشگاه برای حضور در دنیای بزرگ وب نیاز دارد بدون محدودیت خاصی اقدام به شروع تجارت و رقابت در دنیای اینترنت نمایند. بنابراین ضروری است امکاناتی در اختیار داشته باشد تا برای فروش آنلاین محصولات به مشکل بر نخورد و فاکتورهایی کاربردی و استاندارد و در عین حال پیشرفته ای برای کنترل کامل فروشگاه در اختیار داشته باشد . به این قابلیت ها ی کاربردی برای کنترل وتنظیم سایت و محصولات پنل مدیریت فروشگاه می گویند،امکاناتی که مدیر برای تغییر و تنظیم فروشگاه در اختیار دارد.
دنیای وب بستری و راهی جدید برای ایجاد شغل و رشد فرد یا افرادی است اما امکانات سایت فروشگاهی در صنایع مختلف با همان اختلافات جزیی موجب موفقیت و یا شکست این صنعت می شود. صنایع باید محصولات و خدمات خود را به شیوه ای مناسب در معرض نمایش قرار دهند و پنل مدیریت سایت فروشگاهی این اجازه را به صنایع دهد که پیکربندی صحیحی برای محصولات ایجاد نمایند. قبل از هر چیز سایت باید ریسپانسیو و واکنش گرا باشد یا مدیریت بتواند این آپشن را برای دستگاه های مختلف فعال سازد.
پنل مدیریت فروشگاه باید چند بعدی طراحی و تنظیم شود یعنی هم از لحاظ گرافیکی دسترسی های مناسبی به مدیر بدهد و هم از لحاظ فنی قوی و مطابق با نیاز فروشگاه و جوابگوی نیاز های سایت فروشگاهی باشد. این پنل از لحاظ مدیریتی باید کاربرد و کارکرد آسان و روانی داشته باشد و به راحتی به روز شود. اغلب برای مدیریت فروشگاه خود و یا پشتیبانی فردی را استخدام می کنند اما این که یه قالب و پنل مدیریت امکاناتی را در اختیار مدیر یا پشتیبان بگذارد بسته به پلتفرمی است که شرکت طراح با انتخاب شما مورد استفاده قرار بدهد، شما قبل از انتخاب پلتفرم راجع به مدیریت فروشگاه می توانید با تیم طراح خود مشورت کنید و به صورت کاملا کارشناسی و هوشمندانه از ابتدا پنلی با قابلیت های مدیریتی زیاد و کارا انتخاب نمایید.
در فروشگاه امکانی از قبیل جای گذاری محصول همراه با توضیح کوتاه محصول از خصوصیات عمومی سایت های فروشگاهی محسوب می شود، یکی دیگر از امکانات عمومی قابلیت دسته بندی محصولات به صورت مجزا است که در معماری اطلاعات نقش اساسی نیز دارد. گالری تصاویر برای محصولات، قابلیت تعریف محصولات بر اساس متغیر های متفاوت شان با تفکیک قیمت و ویژگی های مخصوص، نمایش محصولات پر فروش و محصولاتی که تخفیف به آنها تعلق می گیرد، نمایش محصولات پیشنهادی، عضویت یا ثبت نام کاربر در سایت، انتخاب و افزودن محصول به سبد خرید،انتخاب روش پرداخت و پیگیری خرید؛ قابلیت امکان انتخاب شیوه ی دریافت ، عضویت با ایمیل و جستجو در دسته های مختلف محصولات و امتیاز دهی به محصول و افزودن محصول به لیست علاقه مندی های خود و … همانطور که مشاهده نمودید امکانات عمومی برای پنل مدیریت نقشی حیاتی در فعالیت یک سایت فروشگاهی دارد و همین امکانات عمومی برای مدیریت فروشگاهی می تواند کلید موفقیت یک سایت فروشگاهی باشد.
پیشخوان بخشی از سایت است که همه کاربران بدان دسترسی ندارند و قابل رویت برایشان نیست بلکه تنها مدیر و افرادی که او تعیین می کند به این بخش دسترسی دارند. تنظیماتی که در این بخش مدیریت انجام می دهد در نمای سایت مشاهده می شود. بعضی تغییرات در نمای سایت مشاهده نمی شود از جمله امکانات این بخش در ارتباط با نحوه ی مدیریت و تعیین روش حمل و نقل است، نرخ دهی و افزودن ارزش افزوده و مالیات است؛ ایجاد و بررسی و محدودیت قائل شدن برای درج نظرات، دسترسی به انبار محصولات و تنظیمات آن. دسته بندی های مختلف محصول، سیاست های فروش و تعیین تخفیف ها، ارسال و دریافت ایمیل ها، دسترسی به نمودار های گرافیکی، دسترسی و رویت سفارشات، ارسال یادداشت برای مشتری به صورت ایمیل و یا درون برنامه، مدیریت سیستم های پرداخت و … در تیم اینتن این موارد برای مدیریت فروشگاه لحاظ می شود و در صورتی که متقاضی خواهان آپشن های ویژه و بیشتری برای مدیریت سایت باشد در اختیارش قرار می گیرد.
البته این موارد پیش فرض نیست و هر سایتی با توجه به نیاز خود تمایل دارد برخی را فعال نماید و از برخی امکانات استفاده نکند. با عنوان مثال برخی مدیران تمایل دارند کاربر امکان مقایسه ی محصولات را داشته باشد و یا لیست کاملی از دسته بندی های محصول همراه با قیمت دریافت کند و یا قیمت محصول عمده و خرده فروشی را جدا نماید.
قوی ترین پنل مدیریت براساس گستردگی امکانات و ویژگی های آن نیست که گاهی استفاده ای هم از برخی قابلیت هایش نخواهد شد و حتی کاربردی حیاتی نخواهد داشت بلکه پنل مدیریت قوی پنلی است که تمام نیاز های مدیریت را محقق سازد سیستم های انعطاف پذیر که هم برای مدیریت و هم برای استفاده ی کاربر راحت باشد و ساختار منظم ارائه دهد که با معماری روشن و هارمونیک به راحتی هر پشتیبان و مدیری را قادر به ویرایش ساختار اساسی و اصلی سایت نماید. یک سیستم مدیریت قوی باید قابلیت ارتقا و توسعه را در هر زمانی مطابق با نیاز سایت و صلاحدید مدیر داشته باشد. سیستم پنل مدیریت فروشگاهی قوی از قابلیت نصب انواع افزونه ها و ماژول های مختلف برخوردار است، دارای قابلیت ثبت و تنظیم گزارشهای مختلف مالی و فنی است، این موضوع برای مدیریت فروشگاه مهم است که همواره گزارش دقیقی از عملکردهای سایت چه به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه داشته باشد. این موارد باعث می شود در میانه راه مدیر با محدودیت و حس کمبود امکانات در سایتش اگر نیاز به بالا بردن سطح خدمات و یا گسترده نمودن سایت مواجه نشود و یا ارتقا وتوسعه سایت مشکلات و هزینه های سنگین را به او تحمیل نکند.
ایمیل شما نمایش داده نخواهد شده قسمت های ضروری با * مشخص شده اند.